top of page

Wat is het nut van een infraroodcabine?

Bijgewerkt op: 15 sep. 2023

Zoals onze naam u misschien al doet vermoeden is een infraroodcabine een weldaad voor uw gezondheid en zorgt het voor een totale ontspanning van uw lichaam. Niet voor niets is de populariteit van een infraroodcabine snel toegenomen. Een infraroodcabine is erg makkelijk te plaatsen bij uw thuis, en het meest ideale is dat de stekker gewoon in het stopcontact kan.

Het nut van een infraroodcabine:

Een infraroodcabine zorgt voor een aangename warmte die tot diep in uw lichaam doordringt. Hierdoor is een sessie in een infraroodcabine erg ontspannen maar heeft het ook tal van gunstige effecten op ons lichaam.


Zo zorgen onze stralers ervoor dat er meer zuurstof in uw lichaam komt. Door de verbeterde bloedsomloop pompt u het zuurstofrijke bloed naar uw pijnlijke spieren en gewrichten. Al na enkele sessies in een Health en Wellness infraroodcabine zult u merken dat de infraroodwarmte goed zijn werk doet.


5 voordelen van een infraroodcabine:

  1. Afvoer van afvalstoffen: Een infraroodcabine kan helpen bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Door de warmte van de infraroodstraling verbetert de bloedcirculatie en worden gifstoffen afgevoerd via de huid.

  2. Gewichtsverlies: Een infraroodcabine kan helpen bij gewichtsverlies. De warmte van de infraroodstraling zorgt ervoor dat het lichaam meer calorieën verbrandt, wat kan leiden tot gewichtsverlies.

  3. Stressvermindering: Een infraroodcabine kan helpen bij het verminderen van stress. De warmte van de infraroodstraling helpt om het stressniveau in het lichaam te doen afnemen.

  4. Verbeterde bloedcirculatie: Een infraroodcabine kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie in het lichaam. Dit kan leiden tot een betere zuurstofopname en een betere werking van het immuunsysteem.

  5. Pijnverlichting: Een infraroodcabine kan helpen bij het verlichten van pijn in spieren en gewrichten. De warmte van de infraroodstraling zorgt voor een betere doorbloeding, wat kan leiden tot minder pijnklachten bij verschillende lichamelijke klachten.

Compact in formaat

Het plaatsen van een infraroodsauna is bijna overal mogelijk. Bij een infraroodcabine is het beter om recht op te zitten. En er is geen ruimte nodig voor de kachel zoals in een Finse sauna. Hierdoor hoeft een infraroodsauna niet heel groot te zijn en zo neemt een 2 persoons infraroodcabine maar 120 centimeter in.53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page