top of page

Health&Wellness Infraroodcabines

Health&Wellness Infraroodcabines maken echt verschil tegen over de vele andere aanbieders. Zo zijn onze cabines uitgerust met alleen de beste onderdelen, niet voor niets 30 jaar garantie op de stralers! Door het degelijke Canadese Red Cedar hout zijn onze cabines van een zeer duurzame kwaliteit en hebben ze een perfecte uitstraling verkregen.

Unieke werking stralers

Al onze cabines zijn uitgerust met de ConstantWave techniek en therapeutische Incoloy lange golf stralers. De golflengte van onze stralers zitten op de perfecte frequentie zodat een sessie in een Health&Wellness cabine ontspannend maar vooral een therapeutisch effect gaat hebben op uw lichaam.  De infraroodstralen verwarmen uw lichaam van binnenuit en hierdoor treedt uw lichaam in werking. U krijgt een betere doorstroming van het bloed en uw spieren krijgen meer zuurstof. Dit is goed voor iedereen maar vooral mensen met chronische spierpijnen halen veel profijt uit een infraroodsessie. Daarbij verliest uw lichaam tijdens een sessie ook veel afvalstoffen, zo helpt een infraroodcabine ook bij het ontgiften van uw lichaam.

"30 jaar garantie op onze kwaliteits stralers''

ConstantWave technologie

Normaal gezien als een infraroodcabine de gewenste temperatuur heeft bereikt wordt de infraroodstraler uitgeschakeld. Hierdoor geeft de straler zoals gewenst geen warmte meer, maar ook is de straler gestopt met het uitgeven van infraroodstralen. En dit is net wat niet de bedoeling is. Door het bekijken van mogelijkheden en verbeteringen hebben wij de ConstantWave technologie ontwikkeld. De ConstantWave techniek zorgt ervoor dat als de gewenste temperatuur is bereikt de werking van straler constant blijft zonder dat de temperatuur oploopt! Hierdoor behoud u de constante golflengte die nodig is voor een goede diepte werking en therapeutisch effect!

Canadees Red Cedar hout

Health&Wellness infraroodcabines worden volledig vervaardigd uit het fijnste Red Cedar hout. Dit houtsoort is de beste keuze. Zo is het hout van nature bacterie dodend en rot of schimmeld het niet. Red Cedar zet ook niet uit bij hogere temperaturen. Bovendien heeft een Red Cedar een heerlijke geur. Health&Wellness cabines worden volledig uitgevoerd in Red Cedar dus ook de delen die je niet ziet zoals de achterkant van de cabine!

Ergonomisch ontworpen

Om uw comfort te verhogen zijn de rug- en zitdelen ergonomisch ontworpen. Dit zorgt ervoor dat uw rug een perfecte ondersteuning krijgt en u heerlijk kunt relaxen. Een goede ondersteuning is belangrijk om uw stramme spieren te ontlasten tijdens de sessie in uw infraroodcabine.

Kleurentherapie

Standaard zijn de Health&Wellness cabines uitgerust met kleurentherapie. Dit verhoogt de sfeer in de sauna's maar de kleuren spelen ook in op uw lichaam. Zo hebben enkele kleuren een goed effect op uw lichaam. Wit licht is bijvoorbeeld ideaal voor op de donkere en sombere dagen, het witte licht zorgt ervoor dat u uw eigen snel weer opgewekt voelt. Bent u opzoek naar rust en kalmte dan is groen aan te raden. Onze LED kleurenlamp verkleurt makkelijk de hele cabine, hierdoor ervaart u kleurentherapie op de juiste manier. Met de bijgeleverde afstandsbediening kiest u makkelijk verschillende kleuren en programma's.

Luister naar uw favoriete muziek!

Nog een luxe standaard optie is de Health&Wellness muziek installatie. Via deze muziek uitbreiding luistert u naar uw favoriete muziek via USB en zelfs Bluetooth! De muziek uitbreiding is verwerkt in het display aan de binnenkant van de cabine en hierdoor erg makkelijk te regelen. Zet uw favoriete muziek op en kom helemaal tot rust bij de heilzame warmte.

bottom of page