top of page

Infrarood warmte een weldaad voor uw lichaam

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van een infraroodcabine. Deze warmte is heerlijk om te ontspannen, maar het heeft ook een tal van lichamelijke voordelen. Vooral mensen met chronische pijnen zoals fibromyalgie, artritis en reuma halen veel genot uit een infrarood sessie. Infrarood warmte werkt van binnen uit, het zorgt ervoor dat er meer zuurstof in uw bloed komt en dit wordt naar uw stramme spieren gepompt. Hierdoor zullen uw stijve gewrichten snel weer soepel aan voelen.

"Mijn pijn wordt effectief verzacht"

De Health&Wellness cabines worden uitgerust met de meest therapeutische stralers. Hierdoor behalen onze cabines zeer goede resultaten bij diverse lichamelijke klachten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende infraroodcabines te verkrijgen in verschillende prijsklasse. Vooral de goedkopere infraroodcabines kunt u het beste bekijken als warmte cabines. De cabines worden lekker warm maar verder gebeurt er weinig. Mensen met chronische pijnen zullen hier dus snel spijt van krijgen.

 

De Health&Wellness stralers geven de perfecte golfstraling zodat ze al snel effectief resultaat geven. Zelfs bij lage temperaturen bereiken onze stralers perfect resultaat. Waar vele stralers uitgaan als ze de temperatuur hebben bereikt, en dus geen infraroodstralen meer geven, gaan onze stralers gewoon verder zonder dat de temperatuur oploopt!

Infraroodwarmte om te relaxen

Een infraroodcabine of infraroodsauna is natuurlijk ook interessant voor mensen zonder pijn. Net zoals een in een klassieke finse sauna wordt het in een infraroodcabine lekker warm. Het grote verschil is dat de temperaturen in een klassieke sauna rond de 90 graden liggen en de ideale temperatuur in een infraroodcabine tussen de 49 en de 59 graden ligt. De infraroodwarmte werkt van binnen uit en uw lichaam zal dus sneller opgewarmd zijn en gaan transpireren. Hierdoor is een infraroodcabine van Health&Wellness een stuk interessanter als een klassieke sauna. Doordat u in een infraroodcabine sneller gaat transpireren verliest u tijdens een infraroodsessie een hele hoop caloriën.

Medische studies infrarood

Diverse studies hebben aangetoond dat een infraroodcabine met goede stralers verlichtend kan werken bij vele lichamelijk klachten. Enkele van deze klachten zijn fibromyalgie, reuma en atritis, spier en gewichtspijnen, stress en hoofdpijn, Keel- neus en oorproblemen, eczeem en acne. Vele huisartsen raden bij bovenstaande problemen het gebruik van infrarood sterk aan. Wilt u meer weten of ontdekken wat een infraroodcabine voor u kan betekenen kom vrijblijvend langs in één van onze toonzalen.

bottom of page